Η Βιοτεχνία Άλατος “Γεωργιάδη Θ. Αφοί & Σια Ο.Ε.” ιδρύθηκε το έτος 1972 με έδρα την Κοζάνη. Το 1978 η εταιρεία εισέρχεται στο χώρο του Γενικού Εμπορίου και στο χώρο του εμφιαλωμένου Υγραερίου. Με δίκτυο Διανομών τροφοδοτεί Βιομηχανίες και Βιοτεχνίες, Σούπερ Μάρκετ, Παντοπωλεία, Εστιατόρια στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας.

Στό χώρο μας θα βρείτε ακόμη συσκευές υγραερίου. Πάντα στην διάθεση σας για να σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Το πλεονέκτημα του επαγγελματισμού μας και η πολυετή εμπειρία μας στην αγορά. Επιπλέον, το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις. Φυσικά υπάρχει η προσωπική προσέγγιση και η υψηλή φροντίδα.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί δίνοντας έμφαση στην απόδοση κερδοφορίας στους συνεργάτες μας και στην όσο το δυνατόν αρτιότερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.

Ευχαριστούμε όσους από εσάς μας στηρίζουν και συνεχίζουμε ως 2η γενιά αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 47 χρόνια.

 

Πρόσβαση σε εγγεγραμμένους χρήστες

Πρόσβαση σε εγγεγραμμένους χρήστες σας δίνει την δυνατότητα για πρόσβαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες και επιπλέον προσφορές στην ιστοσελίδα μας.

Χονδρικό εμποριο

Αντιπροσωπείες - Χονδρικό Εμπόριο Αναλαμβάνουμε την τροφοδοσία εστιατορίων, τροφοδοσία αρτοποιείων, ξενοδοχείων, delicatessen, ,νοσοκομείων και ιδρυμάτων, εφοδιάζουμε με προιόντα καταστήματα λιανικής πώλησης όπως μπακάλικα, super markets, cash and carry και ειδικευόμαστε στις υπηρεσίες. Αντιπροσωπεύουμε τις καλύτερες εταιρείες της δραστηριότητάς μας στην χονδρική πώληση τροφίμων και ποτών. Οι συνεργάτες μας έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους είτε ηλεκτρονικά στο www.cristal.com.gr είτε τηλεφωνικά μέσω κάποιου εκπροσώπου μας στο τηλεφωνικό κέντρο 2461025584 ,είτε με επίσκεψη πωλητή,είτε με δική σας επίσκεψη στο κατάστημά μας.

Λιανικό εμπόριο

Ελάτε στο κατάστημα μας στην Κοζάνη αγοράστε καταναλωτικά προϊόντα. Ή αγοράστε online Τώρα στην ιστοσελίδα μας - Όλα τα προϊόντα σε Ασύγκριτα χαμηλές Τιμές. Άμεση Παραλαβή.

Προσφορές

Προσφορές και δώρα όλο το χρόνο. Γνωρίστε μας από κοντά και σας υποσχόμαστε ότι εκτός από τις άψογες υπηρεσίες και τις προσιτές τιμές μας, θα γνωρίσετε και ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν.

Χρειάζεστε περισσότερες διευκρινήσεις; Στείλτε μας μήνυμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα