Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ !

Το αλάτι από αρχαιοτάτων χρόνων κατέχει σημαντική θέση στις συνήθειες μας, στη θρησκεία και γενικά στις παραδόσεις των λαών. Στην Ιλιάδα ο Όμηρος μας λέει για τον Πάτροκλο που βάζει στο κρέας το θεϊκό αλάτι.

Στην Παλαιά Διαθήκη διαβάζουμε για την γυναίκα του Λωτ  που μετατράπηκε σε στήλη άλατος όταν γύρισε και κοίταξε τα Σόδομα να καίγονται. «῾Υμεῖς ἐστε τὸ ἅλας τῆς γῆς· ἐὰν δὲ τὸ ἅλας μωρανθῇ, ἐν τίνι ἁλισθήσεται; εἰς οὐδὲν ἰσχύει ἔτι εἰ μὴ βληθῆναι ἔξω καὶ καταπατεῖσθαι ὑπὸ τῶν ἀνθρώπων….  Εσείς είστε το αλάτι της γης. Αν όμως το αλάτι αλλοιωθεί, με τι θα ξαναγίνει αλμυρό; Σε τίποτα δεν αξίζει πια παρά μόνο, αφού πεταχτεί έξω, να καταπατιέται από τους ανθρώπους» λέει ο Χριστός στην ομιλία Του από το Όρος προς τους μαθητές του.

Η ιστορία του αλατιού είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τον άνθρωπο γιατί είναι απαραίτητο προϊόν για την επιβίωσή του. Η σπουδαιότητα του αλατιού χάνεται στα βάθη των αιώνων, η δε ύπαρξή του ήταν και θα παραμείνει  σημαντική.

Αλάτι ΚΡΥΣΤΑΛ

…ο θησαυρός της θάλασσας, στο φαγητό σας!!!

  •           ΚΡΥΣΤΑΛ αλάτι ΗΜΙΧΟΝΔΡΟ. Είναι θαλασσινό αλάτι ,εντελώς φυσικό, γευστικό και χωρίς πρόσθετα. Κατάλληλο για το Μαγείρεμα καθώς περιέχει όλα τα πολύτιμα συστατικά τις θάλασσας , για την Τυροκομική χρήση και τα Αρτοποιεία. Ενισχύει  τις τροφές σε ιώδιο.
  •           ΚΡΥΣΤΑΛ αλάτι ΧΟΝΔΡΟ . Ο συγκεκριμένος τύπος άλατος  διατίθεται σε ομοιόμορφους χονδρόκοκκους κόκκους χωρίς υγρασία και απαλλαγμένο από ξένα σώματα .Είναι θαλασσινό αλάτι ,εντελώς φυσικό, γευστικό και χωρίς πρόσθετα, Κατάλληλο για το Μαγείρεμα και τα παστά , την Τυροκομική χρήση και τα Αρτοποιεία. Ενισχύει  τις τροφές σε ιώδιο.

Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία  5 και 25 κιλών

  •           ΚΡΥΣΤΑΛ αλάτι ψιλό . Είναι θαλασσινό αλάτι , διατίθεται σε ψιλούς κόκκους χωρίς υγρασία εντελώς φυσικό,  γευστικό και  Κατάλληλο για το Μαγείρεμα , την Τυροκομική χρήση και τα Αρτοποιεία. . Ενισχύει  τις τροφές σε ιώδιο.

ΔΕΛΦΙΝΙ αλάτι 

… από τις αλυκές ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ…. στο τραπέζι σας!!!

Το αλάτι είναι χλωριούχο νάτριο, είναι άχρωμο και έχει κρυσταλλική μορφή, είναι το μοναδικό μέσο για τη συντήρηση των τροφών και λειτουργεί ως συντηρητικό απορροφώντας την υγρασία τους.  Το ακατέργαστο θαλασσινό αλάτι το παίρνουμε από τις αλυκές σε μορφή κρυστάλλου που δημιουργείται από την εξάτμιση του θαλασσινού νερού.

Σε έμας θα βρείτε όποιονδήποτε τύπο αλατίου για Ιδιώτες, Βιομηχανίες,Βιοτεχνίες,Επιχειρήσεις Εστίασης, Τροφίμων, και για όλες τις Οικιακές χρήσεις.