Η Βιοτεχνία Άλατος ” Γεωργιαδη Θ. Αφοι & Σια Ο.Ε. ιδρύθηκε το έτος 1972 με έδρα την Κοζάνη.

Το 1978 η εταιρεία εισέρχεται στο χώρο του Γενικού Εμπορίου και στο χώρο του εμφιαλωμένου Υγραερίου.

Σήμερα διακινεί το Αλάτι ΚΡΥΣΤΑΛ στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Πληθώρα και άλλων εμπορευμάτων διακινεί με  το δίκτυο της που εκτείνεται στους Νομούς Κοζάνης, Γρεβενών, Καστορίας, Φλώρινας, Πέλλας, Ημαθιάς και Τρικάλων.

Στό χώρο μας θα βρείτε ακόμη συσκευές υγραερίου. Πάντα στην διάθεση σας για να σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας.

Το πλεονέκτημα του επαγγελματισμού μας και η πολυετή εμπειρία μας στην αγορά. Επιπλέον, το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις. Φυσικά υπάρχει η προσωπική προσέγγιση και η υψηλή φροντίδα.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

Για πάνω από 4 δεκαετίες, η εταιρεία << ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Θ. ΑΦΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε.>> διανέμει με συνέπεια και συνέχεια προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών. Ετσι, μπορεί και ”χτίζει” καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

Χρειάζεστε περισσότερες διευκρινήσεις; Στείλτε μας μήνυμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα